در ترکیه چگونه خانه اجاره کنیم؟

24 دسامبر 2019
0 دیدگاه
اجاره خانه در ترکیه

هزینه های اجاره خانه در ترکیه از طریق آژانس املاک

برای کمسیون آژانس املاک جهت اجاره خانه در ترکیه اجاره کننده می بایستی ۱۲٪ از مجموع کرایه منزل در ترکیه را به آژانس املاک پرداخت نماید.

همچنین لازم به ذکر است زمانی که شما اقدام به اجاره منزل در ترکیه می نمایید می بایستی در زمان شروع قرارداد دوبرابر مبلغ یک ماه اجاره را به عنوان دپوزیت به صاحب خانه پرداخت نمایید. مثلا اگر مبلغ اجاره منزل ماهیانه شما ۱۵۰۰ لیر می باشد می بایستی مبلغ ۳۰۰۰ هزار لیر به عنوان دپوزیت به صاحبخانه پرداخت نمایید.

مبلغ دپوزیت به عنوان امانت در نزد صاحبخانه تا پایان مدت قرار داد باقی می ماند و اگر شما در پرداخت اجاره مسامحه ای نداشته اید و یا آسیبی به منزل وارد نکرده باشید بعد از پایان مدت قرارداد به شما برگردانده خواهد شد.

البته توجه داشته باشید که حتما اجاره نامه رسمی تهیه کنید تا بتوانید با اجاره نامه رسمی نسبت به اقامت اقدام نمایید.اجاره خانه در ترکیه

قیمت متوسط اجاره خانه در ترکیه

قیمت اجاره خانه در ترکیه بسیار متفاوت می باشد. اجاره آپارتمان در استانبول با توجه به محل آپارتمان سال ساخت آن ویلایی یا آپارتمان و یا برج بودن ملک مورد اجاره و … بسیار متفاوت می باشد.

ولیکن این مبلغ می تواند از ۸۰۰ لیر در ماه شروع شود و به ۷۰۰۰ لیر هم در برخی مناطق تغییر کند.

اگر به شما بخواهیم مثالی را عنوان کنیم تا بتوانید به راحتی در مورد اجاره آپارتمان در استانبول پیش زمینه ذهنی داشته باشید این است که اجاره ماهانه آپارتمان دو خوابه ۱۰۰ متری نوساز در کاقیتانه استانبول (جزء محله های متوسط به بالا) مبلغ ۱۹۰۰ لیر می باشد.

ولیکن همان متراژ آپارتمان را شما در بیلیک دوزو می توانید با ۱۰۰۰ لیر اجاره کنید و یا در آکسارای با ۸۰۰ لیر.

به همین دلیل به شما پیشنهاد می گردد با توجه به بودجه ای که برای اجاره خانه در ترکیه در نظر دارید نسبت به انتخاب محله های آن اقدام نمایید. اگر نوساز بودن خانه برای شما در اولویت است و مبلغ پایینی برای اجاره خانه دارید می توانید از اطراف استانبول برای اجاره خانه استفاده کنید، محله هایی مانند اسین یورد، بیلک دوزو است و … اجاره خانه در ترکیه

هزینه برق و گاز و آب در اجاره ملک در ترکیه

بعد از ثبت اجاره نامه خانه در آژانس املاک در ترکیه لازم است که شما با در دست داشتن اجاره نامه به نزدیکترین شعبات اداره های گاز برق و آب در ترکیه مراجعه نمایید. در هر کدام از این ادارات لازم است تا شما حداقل ۳۰۰ لیر را به عنوان دپوزیت نزد این ادارات پراخت نمایید و برق و گاز و آب را به نام خود کرده و اجازه استفاده از آنها را دریافت نمایید.اجاره خانه در ترکیه

نکات مهم هنگام در اجاره کردن خانه در ترکیه

 نکته اول

اولین نکته برای اجاره کردن خانه در ترکیه این است که هدف اصلی خودمان را ابتدا مشخص کنیم و به این سوال پاسخ دهیم که کلأ برای چه چیزی به ترکیه آمده ایم؟ کاری، تحصیلی، هنری و ….. بعد از جواب دادن به این سوال باید خانه ای که اجاره می کنیم نزدیک این مکان ها باشد. اگر دانشجو هستیم خانه را نزدیک به دانشگاه اجاره کنیم. این نکته را مخصوصأ باید در شهرهای بزرگ ترکیه مانند استانبول حتمأ رعایت کنیم که هم هزینه ی رفت و آمدمان زیاد نشود و هم اینکه وقتمان هدر نرود.

نکته دوم

مورد بعدی که هنگام اجاره کردن خانه در ترکیه باید به آن دقت کرد بررسی شرایط اقتصادی است و اینکه تا چه میزان می توانیم اجاره ی منزل بدهیم و اگر در این مورد با کسری مواجه شدید می توانید یک هم خانه خوب که با اخلاق هم سازگار باشید، انتخاب کنید که هزینه ی اجاره نیز نصف شود.

نکیه سوم

حتمأ برای اجاره کردن خانه در ترکیه به سراغ منابع معتبر و بنگاه های تأیید شده برویم و اگر به صورت اینترنتی و غیرحضوری این کار را انجام می دهیم حتمأ توجه کنیم که آن سایت از نظر هویت و اصالت معتبر باشد و دقیقأ همان خانه ای را به ما نشان دهند که در سایت آن را معرفی کردند. عجله کردن در این مورد به ضرر ما می باشد. پس با حوصله تمام زوایا و شرایط خانه را بررسی و در صورت نداشتن مشکل می توانیم آن را قطعی کنیم.

نکته چهارم

امنیت آپارتمان یا خانه ای را که اجاره می کنیم هم موضوع قابل توجهی می باشد. حتمأ جایی که انتخاب می کنیم زیر نظر اداره امنیت آن منطقه باشد.

نکته پنجم

به نوساز بودن ، داشتن آسانسور ، طبقات بالا بودن ساختمان حتمأ توجه شود مخصوصأ در مراکز بزرگ مانند استانبول خانه های قدیمی و بدون آسانسور و با نوردهی کم با قیمت ارزان بسیار است و این نکته مد نظر باشد که هیچ ارزانی بی علت نیست. مثلأ در خانه های قدیمی و با وسایل کهنه در طول سال فرد مستأجر مستلزم تعمیر و نوسازی وسایل می شود و به همین دلیل هزینه های زندگی بالا می رود.اجاره خانه در ترکیه

انواع اجاره از نظر مدت زمان

اجاره کردن خانه در ترکیه به صورت چندروزه، یک ماهه، سه ماهه، و یک ساله می باشد.

قطعأ اجاره ی خانه زیر یک ساله برای کسانی است که بصورت تفریحی یا گذرا به این کشور سفر کردند، می باشد. که این روش از نظر اقتصادی بودن بسیار مناسب تر از این است که فرد گردشگر برای مدتی که در ترکیه حضور دارد از هتل با هزینه های گزاف استفاده کند. هرچند که اجاره کردن خانه در ترکیه به صورت کوتاه مدت هزینه ی بیشتری نسبت به یکساله دارد ولی با این حال نیز در برابر اقامت در هتل به مقرون به صرفه  می باشد.

بعد از انتخاب منزل برای قطعی شدن کار باید قرار دادی بین مستأجر و صاحب ملک تنظیم شود که به آن اجاره نامه می گویند.ابتدا اجاره نامه را تعریف می کنیم.اجاره خانه در ترکیه

اجاره نامه

اجاره نامه در واقع سند تنظیم شده ای بین صاحب ملک و اجاره کننده است که مشخصات طرفین قرارداد و میزان اجاره بها، مدت اجاره، و تمامی شرایط لازم در آن قید می شود.

برای تنظیم این سند اگر به زبان ترکی مسلط نیستیم حتمأ از فرد متخصص دیگری کمک بگیریم.

بعد از تنظیم نوبت به پرداخت کمیسیون بنگاه و پرداخت حق انشعاب آب و برق و گاز است.

کمیسیون یا هزینه بنگاه نیز به میزان اجاره ی یک ماه منزل است مثلأ اگر اجاره ماهی پانصد لیر است باید برای بستن قرارداد نیز پانصد لیر پرداخت شود.

در بحث اجاره کردن خانه در ترکیه  لازم به گفتن این مطلب است که بعد از اتمام قرارداد یک افزایش در میزان اجاره بها داریم که براساس اینکه در اجاره نامه برحسب ارز یا لیر قید شده است باید پرداخت شود. برای خارجیان اگر براساس ارز باشد به مدت پنج سال افزایشی در اجاره بها نداریم اما اگر برحسب لیر باشد، طبق نرخ متوسط سالیانه شاخص قیمت داخلی تولیدکننده افزایش ناچیزی در اجاره بها نسبت به سال قبل داریم.

مفاد اجاره نامه

  • آدرس دقیق محله ای که خانه در آن اجاره شده است. که شامل خیابان ، کوچه ، پلاک خانه و …. می باشد.
  • جنس ملک اجاره شده باید مشخص شود. تجاری ، شخصی ، و….
  • مشخصات دقیق صاحب خانه که شامل نام و نام خانوادگی، شماره ملی، آدرس دقیق خانه است.
  • مشخصات دقیق مستأجر که شامل نام و نام خانوادگی، شماره ملی و آدرس مستأجر
  • تاریخ آغاز اجاره نامه، بهای اجاره، نحوه پرداخت اجاره، و مدت زمان دقیق اجاره منزل
  • لیست لوازم جانبی که در منزل هستند و اجاره داده می شوند باید در اجاره نامه قید شوند.

موارد زیر حتمآ باید هنگام اجاره کردن خانه در ترکیه و در اجاره نامه قید شوند:

  • مستآجر باید از ملک به خوبی مراقبت کند و با همسایگان نزدیک آنجا رفتار خوبی داشته باشد و مزاحمت ایجاد نکند.
  • به غیر از اجازه صاحب خانه نباید تغییراتی در خانه صورت گیرد.
  • مستآجر حق ندارد خانه را به شخص دیگری اجاره دهد.
  • اگر مهلت اجاره ی خانه سر رسیده و مستآجر نتواند منزل را تخلیه کند، حتمآ متضرر زیانهای مالی می شود.
شما می توانید تمامی مطالب مفید در مورد ترکیه و شهر زیبای استانبول را از اینجا پیگیر باشید.

اگر قصد خرید آپارتمان مناسب و ارزان در ترکیه را دارید مجموعه قاصدک آماده ارائه فایل های فروش به صورت نقد و اقساط به شما عزیزان می باشد.

برای مشاهده  املاک مربوط به  خرید خانه در استانبول اینجا کلیک کنید.

خدمات قاصدک برای شما عزیزان

مشاوره و راهنمایی در مورد انتخاب بهترین خانه در استانبول بر اساس میزان بودجه و سلایق شما

نظارت بر صحت و سلامت سند ملکی و انجام خدمات مربوط به اخذ اقامت و شهروندی ترکیه

برای دیدن مطالب مفید و روزمره درباره کلانشهر استانبول از پیج اینستا گرام قاصدک بازدید کنید.

ارسال دیدگاه